Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника

Сохраните в закладки:

Цена:RUB*

Количество:

Доставка в Эль-Монте, по России и СНГ


  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника - Фото №1
  • История цены

    *История изменения цены! Указанная стоимость возможно, уже изменилось. Проверить текущую цену - >

    Месяц Минимальная цена Макс. стоимость Цена
    Sep-15-2025 0.25 руб. 0.34 руб. 0 руб.
    Aug-15-2025 0.81 руб. 0.69 руб. 0 руб.
    Jul-15-2025 0.10 руб. 0.9 руб. 0 руб.
    Jun-15-2025 0.34 руб. 0.15 руб. 0 руб.
    May-15-2025 0.34 руб. 0.0 руб. 0 руб.
    Apr-15-2025 0.47 руб. 0.66 руб. 0 руб.
    Mar-15-2025 0.6 руб. 0.94 руб. 0 руб.
    Feb-15-2025 0.74 руб. 0.82 руб. 0 руб.
    Jan-15-2025 0.23 руб. 0.58 руб. 0 руб.

    Новые товары

    Характеристики

    Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника

    Описание товара

     

    Star Wars STARWARS Death Star Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Maglev Bluetooth Speakers 2017 Hot Sale

    Noted:there are only US standard plug for this item.

     

     

    QQ20170303121639

     

     

     

     

     

    Description

    The Death Star Speaker spins above the magnetic base constantly. This cute little guy has superb volume levels for a rich stereo sound in crisp high definition. The perfect accessory completes any decor at your home and office, and always enjoy vivid, full-bodied music, wherever your music adventure takes you.

    Features

    - Color: As the pictures shown.
    - Material: ABS Plastic.
    - Size: 15 * 15 * 3.15cm(L * W * H).
    - Best gift for star war\'s fans.
    - Death star speaker spinning above the magnetic base constantly.
    - The death star glows in the dark.
    - High quality sound experience. Play music on smart phone or tablet, music comes out from the bluetooth speaker orb. Enjoy music, enjoy daily life.
    - Death star speaker can make your life more and more splendid.
    - Special sound guide cone designed to increase 3D surround effect, which can rotate 360 degrees.
    - Bluetooth speaker floating in the air with 10mm ground clearance.

    How To Levitate

    1. Make sure the base is turned on an placed on a flat surface.
    2. Holding the orb in your hands, slowly lower it towards the center of the base.
    3. When you feel the orb start to levitate -- let go! Voila!
    4. To make the orb spin automatically, rotate the orb once manually to get it spinning in the desired direction. (Notice: Failure to connect the boom box ball with base after 3 times, please pull out the charger and reconnect it with charging.)
    5. When connecting the boom box ball, ensure that it is not surrounded within 10cm or electronical products(computer, phone) within 20cm.


    Packing list

    1 x Portable Bluetooth Speaker
    1 x Charger
    1 x User Manual
    1 x Usb Cable
    1 x Charging Cradle

    with the carton packaging

    QQ20170303124247QQ20170303124415QQ20170303121010_QQ20170303121010QQ20170303124127QQ20170303121020QQ20170303121004QQ20170303124154QQ20170303120933QQ20170303120950QQ20170303120957QQ20170303124141

    List of dead stars

     

    1 What is the material of the 1 speakers, the size and weight of the number?

     

    Answer: the material is plastic, sound box ball size: ball diameter95millimeterMagnetic suspension base size:H150*31.5 millimeter.280g Weight of magnetic suspension base:600g After packing, the total weight is:2.1KG

     

    2 speakers are charging or plug in?

     

    Answer: speaker ball is charged, the package is equipped with Android charging data line.

     

    The magnetic suspension base is a plug-in power supply, and the package is equipped with a special adapter.

     

    3 Bluetooth is the most remote receiving distance?

     

    Answer: the most remote for8-10M.

     

    4 are the lines of the sound box body painted?

     

    Answer: not painting, the surface is a layer of seamless stickers, will not affect the appearance of the

     

    5 how long does it take to charge the ball, and how long will it be used?

     

    Answer: speaker ball charging time:3hour

     

    Play time: play equipment1/2The volume is about6-8hourThe volume is about5hour

     

    6 magnetic suspension base USB output port is done?

     

    Answer: BaseUSBPorts are used for charging mobile devices, or other needsUSBPower supply equipment can also be used.

     

    7 how to suspend the Bluetooth speaker ball on the base?

     

    Answer: please put the magnetic suspension base on the level of the desktop.

     

    ,To find a location holding ball speaker is a base of the force can be firmly, then slowly release the speaker Pro ball.

     

    Note: if continuous3Try not successful, you can unplug the base power, a few seconds to re connect the power to try. When using this product,10cmCan not have metal objects, other electronic products (computers, mobile phones and the like) distance20cmFar.

     

    8 can only be connected to the use of mobile phone Bluetooth?

     

    Answer: not necessarily, if the computer can also be connected to Bluetooth, but most of the cases are connected to the use of mobile phone bluetooth.

     

    Note: The value of the death star speaker is: 1, it is magnetic levitation speaker and it can rotate 360 degrees, is a very interesting art product; 2, it looks very cool, can be best collection for star war\'s fans. Its sound quality is very good, but can\'t achieve the same level with professional speaker.So, if some buyers mind this, please don\'t place the order.

     

     

     



    Трекер стоимости


    Отзывы покупателей

    Новые отзывы о товарах

    Михаил 29 Февраля 2024, 06:19 #

    Купил комп сборку по заявленным, привезли, подключили, всё быстро и хорошо... Читать отзыв полностью...

    Нина Александровна 24 Декабря 2021, 11:04 #

    Отличные часы, купила для любимого мужа, и он и я просто в восторге. Дизайн не стандартный, очень эффектно смотрятся на... Читать отзыв полностью...

    Андрей Петров 19 Декабря 2021, 20:32 #

    Не раз заказывала мужу штаны, всё понравилось. Качество хорошее. Цена дешевле, чем у нас, в местных магазинах .Конечно, здесь желательно... Читать отзыв полностью...

    Светлана Игоревна Соколовская 18 Декабря 2021, 21:39 #

    Купила эту толстовку мужу в подарок на Новый Год. Качество достаточно хорошее. Приятное к телу. После стирки ткань никак... Читать отзыв полностью...

    Лиана 23 Декабря 2021, 17:19 #

    Ещё в начале декабря заказывали ребенку игрушку миксер инженерный грузовик,пришел только вчера. Получилось как раз под новый год, подарок ребенку.... Читать отзыв полностью...

    Станислав 20 Декабря 2021, 07:39 #

    Заказал себе данный Power Bank. Пришёл он мне в течении двух недель от момента заказа. При получении был надёжно упакован... Читать отзыв полностью...

    Арина 23 Декабря 2021, 17:58 #

    Заказала себе сумку через сайт alisalebay.ru,заказом осталась довольна. Товар пришел через две недели. Такая же как и представляла,очень компактная,... Читать отзыв полностью...


    Отзывы о Star Wars STARWARS Death Maglev Bluetooth Wireless Stereo Rotating 360 Degree Speakers 2017 Hot Sale | Электроника

    Данную страницу никто не комментировал. Вы можете стать первым.
    Введите символы или вычислите пример:
    captcha