Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |

Сохраните в закладки:

Цена:85 454,45RUB*

Количество:

Доставка в Эль-Монте, по России и СНГ


  • Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| | - Фото №1
  • Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| | - Фото №1
  • Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| | - Фото №1
  • Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| | - Фото №1
  • Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| | - Фото №1
  • Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| | - Фото №1
  • История цены

    *История изменения цены! Указанная стоимость возможно, уже изменилось. Проверить текущую цену - >

    Месяц Минимальная цена Макс. стоимость Цена
    Sep-16-2025 101690.23 руб. 106775.76 руб. 104232.5 руб.
    Aug-16-2025 100836.77 руб. 105878.95 руб. 103357 руб.
    Jul-16-2025 84599.80 руб. 88829.94 руб. 86714 руб.
    Jun-16-2025 99127.77 руб. 104083.16 руб. 101605 руб.
    May-16-2025 86309.9 руб. 90624.84 руб. 88466.5 руб.
    Apr-16-2025 97418.43 руб. 102289.50 руб. 99853.5 руб.
    Mar-16-2025 96563.77 руб. 101391.48 руб. 98977 руб.
    Feb-16-2025 95708.24 руб. 100493.70 руб. 98100.5 руб.
    Jan-16-2025 94854.88 руб. 99597.96 руб. 97225.5 руб.

    Новые товары

    Характеристики

    Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |

    Описание товара

     

     Features:
    -Vacuum tires
    -Digital LCD tube
    -High elasticity soft cushion
    -High-brightness LED headlights
    -350W national standard special motor
    -Double shock absorption, smooth hydraulic pressure
    -Large capacity environmentally friendly lithium battery
    -9 tube special leadless for national standard lithium battery
    -The front and rear brakes are strong, and can be stopped in time


    Specifications:
    Model: TDT1004Z
    Size: 1590*675*1025mm
    Endurance: 55km
    Wheelbase: 1155mm
    Charging time: 4H
    Maximum speed: 25km/h

    Anti-theft: Dual remote alarm
    Battery Type: Lithium Battery
    Charger Power: AC220V 50Hz
    Front wheel: 10-inch pot wheel
    Motor Rate Power (W): 48V 16AH
    Tire: Tubeless tire 2.75-10/14*2.75
    Color: black, white, pink, purple, light blue, gray

     

    Service Protection:
    1. Provide online technical support.If the product is seriously damaged, we can provide German technical support.
    ADD:BREITEFEL D 15,64839, MU JNSTER, (HESSEN) Germany
    2. Motor, controller and battery are all guaranteed for one year.
    3. If there is any quality problem, please contact our customer service and provide relevant pictures and videos, etc. The related damaged parts will be replaced for free.
    4. If there is a serious quality problem, we will provide a return service within 15 days.


    Package included:
    1 x Electric Motorcycle

     

    Q&A
    Question 1: What is max speed ?
    Answer:25km/h

    Question 2: Is it with pedals?
    Answer:Yes, G1, GTR6, GTR15 have pedals.

    Question 3: What is the maximum motor power?
    Answer:G1, GTR6, GTR15 is 350W, Mini is 2000W, You can buy according to your inquiry.

    Question 4: Can you walk down the street?
    Answer:Of course.

    Question 5: Can you provide certificate?
    Answer:Yes, We have approved CE certification. L1e certification is in the process of application, and will be issued to you as soon as possible after the certification application.

    Question 6: How many AH is the battery?
    Answer:G1, GTR6 are 48V 20AH; and GTR15 is 48V 12AH; MINI is 72V 30AH

    Question 7: The battery is removable? To be able to load it elsewhere...
    Answer: Lithium Battery. It is removable. To be able to charge in elsewhere.

    Question 8: How long is the warranty?
    Answer: Motor, controller and battery are all guaranteed for one year

    Question 9:Can it connect the APP?
    Answer:It cannot be linked to the app.

    Question 10: What should I do if the spare parts have quality problems? How to deal with the breakdown of the electric vehicle during use?
    Answer: Our electric motorcycles are manufactured by regular manufacturers and comply with relevant European standards. If you have any questions, please contact our customer service, and please provide the corresponding pictures. We will provide you with solutions based on the actual situation. We have an after-sales service department in Germany. If necessary, product accessories will be re-arranged by the German after-sales service center.


    Features:
    High strength ABS shell, lightweight and impact resistance
    Sleek and lightweight design reduces wind noise
    Multi-density EPS safety buffer layer offers state-of-the-art energy absorption.
    Comfort soft 3D padding liner uses breathable technical fabric, hypoallergenic, fully removable and washable.
    Intake and exhaust ports ensure plenty of ventilation to keep you cool
    ABS ears are firmly fixed to the body of the helmet
    Quick release buckle system, provide perfect protection Specification:
    Brand: NITRINOS
    Shell material: ABS
    Liner material: 100% Polyester
    Size: S, M, L, XL,
     Package Included:
    1 x Motorcycle Helmet

    Description
    Brand name: BEON
    Model: 103
    Item type: Half fuce helmet
    Materail: ABS
    Certification: ECE approved
    Season: Four seasons
    Weight: About 1600g
    Size: M / L / XL
    M size fit for head size 55-57cm
    L  size fit for head size 58-59cm
    XL size fit for head size 60-61cm

     

    Package Include
    1 x  Helmet 


     



    Трекер стоимости


    Отзывы покупателей

    Новые отзывы о товарах

    Жанна 19 Декабря 2021, 18:15 #

    Заказывала месяц назад данную ботинку и, наконец то получила товар. Лакированные, элегантные ботики, и с размером тоже все порядке. Я... Читать отзыв полностью...

    Тиана 20 Декабря 2021, 09:23 #

    Второй раз заказываем с АлиЭкспресс, через этот сайт. Доставкой довольна,быстро и во время. На счёт халатов просто нет слов,заказали со... Читать отзыв полностью...

    Светлана Игоревна Соколовская 18 Декабря 2021, 21:39 #

    Купила эту толстовку мужу в подарок на Новый Год. Качество достаточно хорошее. Приятное к телу. После стирки ткань никак... Читать отзыв полностью...

    Ольга 23 Декабря 2021, 11:05 #

    Добрый день! Заказывала блузку через сайт alisalebay.ru.Меня удивила очень быстрая доставка, я не ждала полтора месяца, как это обычно... Читать отзыв полностью...

    Жанна 19 Декабря 2021, 18:15 #

    Заказывала месяц назад данную ботинку и, наконец то получила товар. Лакированные, элегантные ботики, и с размером тоже все порядке. Я... Читать отзыв полностью...

    Станислав 19 Декабря 2021, 11:37 #

    Заказал сыну данный рюкзак, он показался мне практичным. Доставка была достаточно долгая где-то четыре месяца. Сам товар удобный, много помещается... Читать отзыв полностью...

    Ольга 18 Декабря 2021, 11:22 #

    Хорошая клавиатура для ноутбука. Тихая, но вместе с тем достаточно отзывчивая и при нажатии чувствуется небольшое сопротивление. Клавиатура экстротонкая,но вместе... Читать отзыв полностью...


    Отзывы о Электромотор BENOD для мотоцикла скутер мопед с АКБ мощный энергосберегающий| |

    Данную страницу никто не комментировал. Вы можете стать первым.
    Введите символы или вычислите пример:
    captcha